Ajankohtaista

Pelastus hyisen meren partaalta

Syksyn Ammattina Sankari -gaalassa 14.11.2019 palkittiin ammattikuljettaja Pekka Lanko. Palkintoraadin perustelujen mukaan Lanko edustaa todellista kuljetusalan sankaruutta ja neuvokkuutta. Sankaritarinan taustalla olivat viime helmikuun dramaattiset tapahtumat Pohjois-Norjan jylhissä maisemissa.

Lue lisää ›

Power Truck Show 2019

Komeaa kalustoa, päheitä renkaita ja mukavaa seuraa tapahtuman täydeltä. Paljon mahtui taas hyötyä ja huvia yhteen Power Truck Show -viikonloppuun 9.–10.8.2019. Kiitos kaikille kuljetusalan ammattimessuilla mukana olleille, morjestetaan kun tavataan.

Lue lisää ›

Varmista nyt kunnon talvirenkaiden saatavuus

Vuonna 2018 voimaan astuneen kiinalaisten renkaiden polkumyyntitullin vaikutukset Euroopan kokonaismarkkinaan ovat merkittäviä. Eurooppalaisten renkaiden tuotanto pyrkii paikkaamaan kiinalaisten jättämää aukkoa. Kasvanut kysyntä on vienyt Euroopan rengastehtaiden tuotantokapasiteetit äärirajoilleen, mikä heijastuu myös Bridgestonen kykyyn palvella suomalaisia asiakkaitaan.   Voidaksemme täyttää suomalaisten kuljetusliikkeiden talvirengastarpeet, tulee päättäjien olla aktiivisia ja ennakoida talven menekki hyvissä ajoin.   Pohjolassa käytettävät talvirenkaat vastaavat vain pientä osaa koko Euroopan tuotannosta, ja siksi tuotantokapasiteetin varaaminen meille niin tärkeille talvituotteille on ensiarvoisen tärkeää. Tässä onnistuminen edellyttää hieman aiempaa aktiivisempaa roolia kaikilta osapuolilta: sinulta kuljetusliikkeesi edustajana, rengasliikkeeltäsi sekä meiltä Bridgestonella.  

Lue lisää ›

SANKARIKULJETTAJA EI JÄTÄ KAVERIA

15.11.2018 SANKARIKULJETTAJA EI JÄTÄ KAVERIA Petri Toivonen palkittiin vuoden 2018 Sankarikuljettajana marraskuun Ammattina Sankari -gaalassa. Kuljetusväki kokoontui jo kahdeksatta kertaa gaalaillalliselle Helsingin Astoria-salin komeisiin puitteisiin palkitsemaan ansioituneen raskaan liikenteen ammattikuljettajan.  Palkinnon tavoitteena on löytää kuljetusalan ammattilaisten joukosta henkilöitä, jotka ovat toimineet esimerkillisesti liikenteessä auttaen heitä, jotka ovat tien päällä apua tarvinneet.

Lue lisää ›