Bandag-pinnoitus

Bandag-pinnoitus pienentää renkaiden hankintakustannusta keskimäärin 30 % per pinnoituskerta

 

Ammattikuljettajan ajamaa matkaa ei voi lyhentää, vaan maantie on juuri sen pituinen kuin se on.

Se, mihin jokainen kuljettaja voi vaikuttaa, on matkasta syntyvät kilometrikustannukset. Bandag -pinnoitus pienentää niitä keskimäärin 30 % per pinnoituskerta verrattuna uuden renkaan hankintaan.

Nämä säästöt syntyvät vertaamalla sitä, kuinka paljon edullisemmaksi renkaan kokonaiselinkaaren tehokas hyödyntäminen tulee Bandag -pinnoitusta käyttämällä, verrattuna aina uusien renkaiden hankinta.

Lopputulos on sama: Käytössäsi on aina käyttöominaisuuksiltaan uudenveroiset renkaat, mutta edullisemmin.

Renkaiden uudellleenpinnoitus

Uuden renkaan kestävyys ja suorituskyky 30 % edullisemmin

 

Bandag-pinnoituksen tekee aina kokenut ammattilainen 7-vaiheisen pinnoitusprosessin mukaisesti.

Bandag –pinnoituksen 7-vaiheisessa prosessissa rengasrunko käy läpi sarjan perusteellisia tarkastuksia ennen ja jälkeen pintamateriaalin asennusta. Bandag –pinnoitusmateriaalit ovat samaa premium –laatua kuin uusien renkaiden pintamateriaalit, näin varmistetaan pinnoitusten korkea laatu ja luotettavuus, sekä uudenveroiset käyttöominaisuudet.

Katso videosta, miten Bandag-pinnoitus toteutetaan käytännössä:

Bandag pinnoitus

Pinnoittaminen säästää luontoa ja raaka-aineita

 

Sen lisäksi, että Bandag-pinnoitus laskee renkaittesi kilometrikustannusta, teet samalla teon, joka säästää ympäristöä ja tukee kestävää kehitystä.

Bandag-pinnoitus kuluttaa 70 % vähemmän öljyä, vapauttaa 80 % vähemmän hiilidioksidia ja vaatii 20 kg vähemmän terästä verrattuna uuden renkaan valmistamiseen. Pinnoittamalla renkaasi Bandag –pinnoituksilla, saat kustannustehokkuuden lisäksi kilpailuetua luomalla ekologista lisäarvoa asiakkaidesi ympäristötavoitteiden tueksi.

Tee renkaillesi Bandag-pinnoitus

 

Suurimmat kustannussäästöt eivät synny pelkällä uuden renkaan hankintahinnalla, vaan ne syntyvät yhdessä laadukkaalla uudella Bridgestone –renkaalla ja sen kestävän rengasrungon uudelleen pinnoituksella, laadusta tinkimättä.

Bandag-pinnoituksen avulla:

  1. kilometrikustannuksesi alenevat
  2. saat uudenveroiset Premium-luokan renkaat huomattavasti edullisemmin
  3. säästät luontoa vähentämällä päästöjä ja säästämällä raaka-aineita

Bandag-pinnoituksia on tehty yli 60 vuotta, joten voit olla varma, että pinnoitukset kestävät ja tuovat sinulle säästöjä jokaisella ajamallasi kilometrillä.