Ajankohtaista › SANKARIKULJETTAJA EI JÄTÄ KAVERIA

Ajankohtaista ›

SANKARIKULJETTAJA EI JÄTÄ KAVERIA

15.11.2018 SANKARIKULJETTAJA EI JÄTÄ KAVERIA

Petri Toivonen palkittiin vuoden 2018 Sankarikuljettajana marraskuun Ammattina Sankari -gaalassa. Kuljetusväki kokoontui jo kahdeksatta kertaa gaalaillalliselle Helsingin Astoria-salin komeisiin puitteisiin palkitsemaan ansioituneen raskaan liikenteen ammattikuljettajan.  Palkinnon tavoitteena on löytää kuljetusalan ammattilaisten joukosta henkilöitä, jotka ovat toimineet esimerkillisesti liikenteessä auttaen heitä, jotka ovat tien päällä apua tarvinneet.

 

Tällä kertaa kuljettajakaverin apu oli tarpeen, kun parvekelasien kuormauksessa itsensä loukannut kuljettaja joutui jättämään tien päälle ison kuorma-auton ja siihen kuuluvan peräkärryn. Petri Toivonen riensi kesken vapaapäivänsä kollegan apuun. Palkintoraati totesi, että tämänvuotinen sankari edustaa arjen sankaruutta ilman vaaraa tai rytinää. Hänessä on lämpöä ja pyyteetöntä auttamishalua. Koko sankaritarinan voit lukea täältä.

 

Palkitsemisen ohella gaalaillan aikana saatiin nauttia painavista puheenvuoroista, kynttiläillallisesta, elävästä musiikista ja yhdessäolosta. Ensi vuoden sankarin paikka on vapaana – silmät auki!